Nesrovnávejte se s ostatními, srovnávejte se nyní a v minulosti, tak uvidíte pokrok. Rozhovor s Julií Balas

Číst více

Splnil se mi můj sen a stala jsem se freelancerkou v online marketingu!

Číst více

Být či nebýt grafikem v roce 2023?

Je vhodná doba na to stát se zrovna grafikem? No jasně! Je to skvělá volba pro každého, kdo má vášeň a touhu vyjadřovat své nápady pomocí obrazu. Grafika je jednou z nejdůležitějších a nejvíce expandujících oblastí v digitální současnosti a pokud jde o otázku výhledu na budoucnost (čili plné bříško v důchodu), dává nám tvorba grafiky zcela jasnou odpověď. 

Grafičkou na volné noze při studiu VŠE, rozhovor s Amadeou Makariusovou

Ami aktuálně ještě studuje Multimédia na VŠE v Praze a do toho se věnuje multimediální tvorbě i v profesní oblasti. Vždycky jejím cílem dělat to, co ji bude opravdu naplňovat, a toho se snaží i dosáhnout. Přečtěte si celý rozhovor s Amadeou Makariusovou.

S Ondrou Šimečkem na pár slov o Gesto Apartments a on-line kurzu Grafik

Když jsem minulý týden přemýšlel, koho bych vybral a oslovil ze svých více než 500 úspěšných absolventů prezenčního kurzu napadlo mě oslovit někoho mimo prezenční kurz :-). Oslovil jsem Ondru Šimečka, který je absolventem mého on-line kurzu Grafik!

Program Affinity Photo

Chcete poznat podařenou konkurenci Photoshopu a navíc za "pár" korun? Našli jste správný článek, budeme se bavit o nástroji Affinity Photo.Tento nástroj je kompatibilní s Windows i MacOS a iOS a lze ho zakoupit…

PrimaKurzy.cz nyní také online!

PrimaKurzy nemusíme dlouze představovat. Jedná se o jeden z nejvíce žádaných výukových projektů v oblasti IT vzdělávání v ČR. Za dobu 10ti let, kdy jsme na českém a částečně i slovenském trhu jsme ušli neuvěřitelný…